PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > فرهنگ و هنرهای سنتی > فرهنگ و جامعه

Reply

امکانات بيشتر
Old 09-08-2008, 03:23 AM   #76
Special Member
Duke
مدیر بازنشسته

Duke's Avatar

سلام...

امروز (17/6/87) در روزنامه ی دنیای اقتصاد مقاله ای تحت عنوان "برندگان و بازندگان جهانی سازی" چاپ شد. نویسنده ی مقاله که وینستون گریفیث هست، به بررسی مسایل مختلف در ارتباط با جهانی سازی دست زده. هر چند که این مقاله (و خصوصا ترجمه اش) خالی از اشکال نیست، (مثلا جوزف استیگلیتز رو نوشته استیکتیز!) و ترجه ی نامناسب در عمل بعضی قسمتهاش رو به هم بی ارتباط می کنه، اما خوندنش به هر صورت توصیه می شه، چون مسایل رو با دید باز و مناسبی مورد بررسی قرار داده و جنبه ی بی طرفی رو حفظ کرده. و علاوه بر این تونسته دسته ی مختلفی از عوامل رو (عموما اقتصادی - سیاسی) به خوبی بررسی کنه.

در قسمتی از مقاله اومده:

* مخالفان جهانی سازی معتقد هستند که جهانی سازی به فقرا آسیب می رساند، تجارت های بومی را نابود می کند، دستمزدها و معیارهای کار را کاهش داده و به محیط زیست صدمه می زند. اما طرفداران جهانی سازی، عمدتا دانشگاهیان، معتقدند جهانی سازی موجب ایجاد رشد اقتصادی، اشتغال، کارایی، همگرایی جهانی و رفاه اقتصادی می شود.

من مقاله رو به صورت PDF از سایت رسمی روزنامه دریافت کردم و براتون لینک مستقیمش رو قرار می دم تا در یافتش بدون مشکل باشه. اگه خواستین یه ندا بدین تا در 4shared هم آپلودش کنم.

لینک دریافت مقاله

Code:
http://www.donya-e-eqtesad.com/PDF/1612/1612-5.pdf
شاد باشین دوستان عزیزم...

Last edited by Duke; 09-08-2008 at 08:18 AM..
Duke is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2008, 01:41 PM   #77
Ardalaan
Registered User

Ardalaan's Avatar

سلام
یکی دو هفته ای می شه کتابی به نام پاریس - تهران : سینمای عباس کیارستمی متشر شده که تو محافل روشن فکری بازتاب های مثبت و منفی ( بیشتر منفی ) زیادی داشته . محتملن در روز های آتی شاهد انتشار این عکس العمل ها خواهیم بود.ولی آن چه به این تاپیک مربوط می شود ، بحث خواندنی مازیار اسلامی و مراد فرهادپور پیرامون جهانی شدن فرهنگ و چگونگی جهانی شدن سینمای کیارستمی است . ابن دیالوگ به نوعی همسوست با پست هایی که پیش از این در این تاپیک زده شده است . خواندن این کتاب را بدوستان توصیه می کنم.
Ardalaan is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2008, 07:19 PM   #78
Special Member
Duke
مدیر بازنشسته

Duke's Avatar

سلام...

مقاله ی دیگه ای با عنوان "جهانی شدن و مزایای تجارت" دیروز (22 شهریور) توی روزنامه ی دنیای اقتصاد چاپ شده بود. همونطور که از اسم مقاله بر میاد نویسنده به بیان مزایای جهانی شدن تجارت و فعالیت های شرکتهای چند ملیتی توجه کرده.

در این مقاله می خوانید:

* جهانی شدن چگونه باعث تسهیل رشد اقتصادی می شود؟
* جهانی شدن و نرخ دستمزد در کشورها.
* رفاه جهانی.
* بررسی نظر مخالفان.

این مقاله البته ظاهرا قسمتهای بعدی هم داره که انشال... با چاپ شدنشون اونها رو برای شما می ذارم.

لینک مستقیم دریافت مقاله از سایت روزنامه ی دنیای اقتصاد در پایین اومده.(حجم: 466 کیلو بایت) اگر هم دوستان درخواست کنن من مقاله رو براشون آپلود می کنم...

لینک دریافت مقاله (رایت کلیک + Save target as )

Code:
http://www.donya-e-eqtesad.com/PDF/1616/1616-31.pdf
شاد باشین دوستان عزیز...
Duke is offline   Reply With Quote
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules