![]() |
|
|
#1 |
|
مدیر بازنشسته
|
Crossover Genre
سلام...
در این تاپیک همونطور که گفته شد قصد دارم به معرفی ژانر Crossover و همینطور خواننده های مطرح در این سبک بپردازم. فقط این رو بگم که خودم چون به Classical Crossover علاقه دارم بیشتر در این مورد فعالیت می کنم و از بقیه ی علاقه مندان دعوت به فعالیت می شه... ![]() Crossover به طور کلی به اون دسته از آثار موسیقی یا هنر مندانی گفته می شه که در چارتهای مختلف موسیقی مقام بیارن. مثلا فرض کنید هم در بین علاقه مندان به راک اشتهار داشته باشن و هم در بین دوست داران کلاسیک. فقط پاپ در این میون استثنا محسوب می شه، مثلا ممکنه اثری هم در موسیقی راک شهرت پیدا کنه و هم در پاپ، ولی در اون صورت کراس اور نیست. در عین حال اون دسته از آثار یک ژانر خاص که در میون مردم عادی (و نه لزوما مخاطبان اون نوع خاص) محبوبیت پیدا می کنند هم Crossover گفته می شن. مثلا در موسیقی کلاسیک می شه به سمفونی سوم Henryk Górecki و یا به پیانو کنسرتوی بیست و یکم از موتزارت اشاره کرد. از هنرمندایی هم که شخصا بهشون علاقه دارم سارا برایتمن (البته! ) و همینطور Emma Shapplin و یا آندرئا بوچلی رو می شه نام برد.Emma Shapplin ![]() Sarah Brightman ![]() Andrea Bocelli ![]() ژانر کراس اور یه جورهایی گیج کننده اس، و چون خیلی گسترده هست نمونه های بارز اون کم هستن. در عین حال مساله ی دیگه ای هم وجود داره، بسیاری از طرفداران یک نوع خاص موسیقی فاصله گرفتن خوانندگان محبوب خودشون رو از اصالت اون نوع در جهت جذب مخاطبین بیشتر نمی پذیرند و به همین خاطر Crossover در معنای منفی به کار می گیرن. ![]() در ادامه سعی می کنم نمونه های بارز تر این آثار رو از خواننده های مختلف معرفی کنم...
Last edited by Duke; 07-12-2008 at 06:32 PM.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدیر بازنشسته
|
سلام!
به به تاپيك جديد، Duke عزيز، بوچلي ، سارا برايتمن و ... چه شود! ![]() بسيار عالي! بي صبرانه منتظر پستهاي بسيار عالي شما هستيم! ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
مدیر بازنشسته
|
سلام...
و اما بر خلاف انتظار اونایی که به امضام دقت می کنند ، امروز می خوام برم سراغ Emma Shapplin... به این دلیل که ایشون در سبک کراس اور خیلی بارز تر عمل می کنه...![]() Emma Shapplin خواننده ی سوپرانوی متولد فرانسه هست. در 1974 به دنیا اومد و ابتدا در ژانر کلاسیک فعالیت داشت، اما بعدا به سمت هارد راک گرایش پیدا کرد (حالا یکی نیست بگه اینا چه شباهتی به هم دارن؟! ) بعدا متوجه شد که هرچند راک بهش آزادی بیشتری می ده، اما این هم براش کافی نیست، لذا تصمیم به ابداع شیوه ی خودش گرفت. ترکیبی از اپرا به همراه موسیقی های پاپ و راک به وجود آورنده ی استیل شخصی خوانندگی ایشون شد. هرچند که زبان اصلی این خواننده فرانسه بود، اما تصمیم گرفت از ایتالیایی قدیم برای اشعارش استفاده کنه، چون به عقیده ی ایشون ایتالیایی زبانی است که: "طبیعتا آواز را در درون خودش دارد." در ضمن، صدای ایشون از اون دسته صداهایی هست که ذهن شما رو تسخیر می کنه... (Or let's just say It will Hunt you down!!!i) و خیلی قشنگ هست... Discography * Carmine Meo (1997, Pendragon Records SL/EMI) * Etterna (2002, Ark 21 Records/Universal Music Group) * The Concert in Caesarea (live album, 2003, Pendragon Records SL/EMI) مشهورترین (و به نظرم بهترین) ترانه ای که ایشون در سبک Classical Crossover اجرا کرده اسمش هست Spente Le Stelle که یعنی: ستارگان خاموش شده اند... (این ترانه ی پیشنهادی من برای شماست، قشنگ روزتون رو پر می کنه! )اول پیش در آمد ترانه رو گوش بدیم و بعد خودش رو... De L'abime Au Rivage Code:
http://www.4shared.com/file/54973876/c2fee87e/De_Labime_Au_Rivage.html?dirPwdVerified=54f5673c Spente Le Stelle Code:
http://www.4shared.com/file/54973875/5bf7b9c4/Spente_Le_Stelle.html?dirPwdVerified=54f5673c Code:
http://video.google.com/videoplay?docid=-6353735560576912218&q=Emma+Shapplin+spente+le+stelle+video&ei=CLN5SNe7Bo6E4gK5zbCcCw&hl=en شاد و پیروز باشید... ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
مدیر بازنشسته
|
سلام...
و اما اصل ترانه ی Spente Le Stelle رو به همراه ترجمه ی اون به زبان انگلیسی در پایین می بینید، فارسیش رو هم خودم از روی ترجمه ی انگلیسی انجام دادم... (بازم توصیه می کنم گوش بدینش) click to show ترجمه ی فارسی: ستارگان خاموش شده اند (اما چپلین) تو قلب خود را در پی یک سراب از دست داده ای، تو به این قلب خیانت کرده ای، و من کاری نمی توانم بکنم، جز آنکه از تو متنفر باشم، رنج مرا می شنوی؟ صدای تو می میرد و من مانند احمقی تا ابد منتظر تو می مانم، فراموش کن، یا دیگر زنده نمان، یا شاید تنها شبها، شبها، شبها... ستارگان خاموش شده اند، با تابش رنگ پریده ی ماه، عشق فریادی می زند، که مانند موج می آید و بعد ناپدید می شود، شب خالی است، و تنها کورسوی امیدی با خود به همراه می آورد، اشکها به سختی فرو می ریزند، و قلب شکسته ای با نا امیدی عبور می کند... چه بر سر رویاهای پوچ آمده است؟ و اغواگری های کوچک کجایند؟ |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
خوب بنده به توصيه شما عمل كرده و هم اكنون براي چندمين بار متوالي در حال گوش سپردن به اين ترانه هستم. ![]() واقعا زيبا بود. بنده هم به زودي در تاپيك شما به فعاليت خواهم پرداخت. با اجازه شما البته! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
مدیر بازنشسته
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
مدیر بازنشسته
|
Gloria Estefan
![]() گلوريا استفان، اين خواننده مشهور و نامي ، يكي از موفق ترين خواننده هاي Crosseover -البته در موسيقي لاتين- نيز به شمار مي رود. وي كه اصالتا كوبايي است پس از مهاجرت به آمريكا مليتي آمريكايي پيدا كرده است.بيش از 90 ميليون نسخه از آلبومهاي وي تا كنون در جهان به فروش رسيده كه از ميزان ، 15.5 مليون به ايالات متحده آمريكا اختصاص دارد. گرچه شهرت ايشان بيشتر به خاطر اجراهاي Dance و Salsa بوده اما اجراهاي موفق كلاسيك را نيز مي توان در ميان آثار وي يافت. او در مراسم پنجاهمين سالروز پاپ شدن ژان پل دوم هم شركت كرده و "Más Allá" را در آنجا اجرا نمود. از نكات بسيار جالب توجه درباره زندگي شخصي گلوريا اين است كه ايشان همچنان با همسرش ، Emilio Estefan زندگي مي كند! ممكن است بپرسيد خوب كجاي اين موضوع جالب توجه است؟! آخر اين دو پس از يك رابطه رومنتيك در سال 1978 با يكديگر ازدواج كردند و (بزنم به تخته!) با وجود اينكه هر دو بسيار ثروتمند هم هستند هنوز از يكديگر خسته نشده اند!!! (قابل توجه بسياري از خوانندگان و هنرمندان مشهور دنياي امروز!!! ) خوب بگذريم اين هم لينك دانلود چند ترانه از ايشان : Más Allá Code:
http://www.4shared.com/file/55400897/91069ef2/Gl0ri_Esten_-_Mas_Alla.html اين هم متن ترانه به همراه ترجمه انگليسي آن : http://ipry.blogspot.com/2007/05/mas...o-das-sin.html Turn the Beat Around Code:
http://www.4shared.com/file/11553265/940bbf15/Turn_The_Beat_Around.html Reach (از اين ترانه در المپيك آتلانتا استفاده شده) Mi Tierra Anything for You Conga ![]() Last edited by Arianna; 07-17-2008 at 01:05 AM.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
مدیر بازنشسته
|
سلام...
امروز براتون یکی از مشهورترین ترانه های دنیا رو آماده کردم... ![]() البته این مورد رو قبلا در تاپیک موسیقی کلاسیک قرار داده بودم، اما واقعا جاش اینجا هست... (الان توضیح می دم چی شد!) اصل ملودی ترانه، نامش هست A Time For Us که برای اون کسانی که به Oldies گوش می دن بسیار نام آشنایی هست... این ترانه بارها و بارها توسط مشهورترین خوانندگان و موسیقی دانان دنیا اجرا شده که از میون اونها می شه به اندی ویلیامز، ال مارتینو و... اشاره کرد... البته اصل این ملودی و ترانه متعلق به فیلم Romeo and Juliet هست. خانم ناتاشا مارش که یکی از خوانندگان جدید سبک کلاسیک و کراس اور هستن، (البته بیشتر کلاسیک! ) با این ملودی و ترکیب اون با صدای زیبای سوپرانوی خودشون تونستن یک اثر دست اول کراس اور تهیه کنند.![]() ناتاشا مارش در سال 1976 در ویلز متولد شد. پدر ایشون موسیقی دان هست و مادرشون تعلیم صدا می ده. بنابراین این خانم مشکلی در علاقه پیدا کردن به موسیقی ندارشته! از سن 7 سالگی و با تماشای The Sound Of music ایشون تصمیم قاطع به تحصیل در این رشته گرفتن و در زمان فارغ التحصیلی از دانشگاه بیرمنگام بالاترین نمره رو کسب کردن. ایشون در سن 23 سالگی موفق به دریافت جایزه ی MOCSA (Morriston Orpheus Choir Supporters' Association) شدن. ایشون نقشهای بسیاری رو در اپراهای مختلف از موتزارت، هندل و... بازی کرده اند. ![]() این هم اون ترانه ای که بالا معرفی کردم... Natasha Marsh - Ai Giochi Addio (Love Theme from Romeo & Juliet)i Code:
http://www.4shared.com/file/41252483/a3f12a5/Natasha_Marsh_-_Ai_Giochi_Addio_Love_Theme_From_Romeo__Juliet.html?dirPwdVerified=eaad134 Code:
http://www.trilulilu.ro/NicholasUrfe/80556d92e129a7 Last edited by Duke; 07-22-2008 at 10:15 AM.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
سلام .. !
سبک Crossover ... به نظر من توی این ژانر میشه موسیقی های عمیقی پیدا کرد چون اغلب کسایی که از دو سبک مختلف (البته به قول دوک والا مقام غیر از سبک POP ) از یه موزیک لذت ببرن میشه به این نتیجه رسید که هارمونی پست اون فوق العاده فراگیره . بنده شخصا موزیک های جالبی رو از روی همین تئوری بدست اوردم البته شخصا بیشتر به آهنگ هایی علاقه دارم که از کلاسیک ها برداشت شده و به زبان امروزی ترجمه شدن البته شاید به قول دوستمون اولد علی خود منشا خیلی کامل تر باشه اما بعضی وقت ها اقتباس هایی که از یک آهنگ می شه جالب تر و زیبا ترش می کنه اتفاقا نمونه های زیادی هم هست حتی از سال 1910 به اینور (که شاید بشه گفت مرز موسیقی بوده) به طور مثال آهنگ "I'm Always Chasing Rainbows" که توسط ژوزف مکارتی و هری کارل در سال 1918 بر اساس Fantasie Impromptu در C Sharp Minor ساخته شد . . که همونطور که می دونین کار Chopin خدا بیامرزه من نسخه اون موقع رو پیدا نکردم اما این رو میتونین دانلود کنین Download ![]() امید وارم براتون جالب بوده باشه فعلا خدا نگهدارتون
بزرگترین پیامبر بشری درست ما بین قفسه سینه ات قرار دارد Last edited by programming_max; 08-21-2008 at 12:43 PM.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
سلام
چی شد پس. دوک عزیز کجا رفتی داداش؟ بقیه کجان؟ سیستم دل بردن و رو نهان کردن نبود! عزیتمون نکنین. |
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
مرسی که به تاپیک سر می زنین، راستش درگیر یه بازی جالب بودم و نمی تونستم جلوی خودم رو بگیرم تمومش نکنم... چه کنیم دیگه، در یه سری موارد این کودک درون هنوز پرورش نیافته... ![]() خوب برای امروز یکی از موسیقی هایی رو می ذارم که قبلا در تاپیک ترانه های خاطره انگیز قدیمی خارجی معرفی کرده بودم: Sarah Brightman - Figlio Perduto Code:
http://www.4shared.com/file/43237056/e7f32400/Sarah_Brightman_-_Figlio_Perduto.html?dirPwdVerified=31ec8422 ![]() این مطالب زیر قبلا گفته شده شده بود: اولی مربوط هست به سمفونی شماره ی هفت بتهوون، موومان دوم. این سمفونی به سمفونی رقص مشهور هست، اما این موومان از جمله قطعه های آرام اون هست. اما این ترانه گویا از لحاظ شعری به Der Erlkonig اثر شوبرت شبیه هست. (بعدا اولد علی عزیز این مطالب رو اضافه کردن): Quote:
click to show خوب... اما دو موردی که می خواستم اضافه کنم: اولیش لینک اجرای تصویری توسط خانم برایتمن هست که در زیر می تونید ببینید: Code:
http://video.google.com/videoplay?docid=6234872931562152020&ei=seOySP3DB4aEqwKRwLXrDA&q=sarah+brightman+figlio+perduto&vt=lf&hl=en ![]() ![]() Code:
http://www.4shared.com/file/60410835/643016a0/2_Symphony_7_2_Allegretto_-_Ludwig_Van_Beethoven.html ![]() پ.ن: فکر کنم کار اولد علی عزیز هم راحت تر شد، لااقل در قسمت آپلود کردن فایل... ![]() |
||
|
|
|
|
|
#12 |
|
مدیر بازنشسته
|
سلام...
خوب برای اولین کار امروز براتون یک کار کلاسیک رو در نظر گرفتم! ![]() ![]() ماریا کالاس برای آشنایان موسیقی کلاسیک نامی آشنا هست. ایشون بی اغراق بهترین سوپرانوی قرن بیستم بودن و صداشون همیشه جاودانه هست. ![]() Maria Callas - Habanera Code:
http://www.4shared.com/file/62839511/be26eed0/Maria_Callas_-_Carmen_-_Habanera_LAmour_Est_un_Oiseau_Rebelle.html?dirPwdVerified=28388655 Code:
http://www.indavideo.hu/video/Maria_Callas-Bizet-Carmen-Habanera خوب، و اما ارتباط کار به موسیقی کراس اور چی هست؟ اینکه Charlotte Church، جوان ترین سوپرانوی قرن بیست، این اثر رو با ترکیب متفاوت سازها اجرا کرده. جالبه، سعی خوانندگان سبک کراس اور برای تغییر خودشون و حرکت به سمت جذب مخاطبان بیشتر، باعث تبدیل موسیقی (از انواع مختلفش) به انواع مردم پسند تر (البته در زمان حاضر) می شه. البته اینکه این خوبه یا بد بستگی به نظر علاقه مندان سبک هایی داره که می بینند داره تغییر می کنه... خیلی از علاقه مندان سبک های مختلف موسیقی انحراف از اون رو نمی پسندن و حتی اون رو تقبیح می کنن. بشنویم Habanera با صدای Charlotte Church رو: ![]() Code:
http://www.4shared.com/file/62982029/f696927f/Habanera.html Last edited by Duke; 09-15-2008 at 12:05 AM.. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
مدیر بازنشسته
|
سلام...
خوب من این پست رو مدتی پیش می خواستم بدم، منتهی به دلیل یه سری مشاغل و تنبلی ( !) هی به تعویق انداختمش تا امروز. اما امروز براتون یک قطعه ی جالب کراس اور آماده کردم. It's a beautiful day از خانم سارا برایتمن. در اپرای Madama Butterfly از پوچینی، قطعه ای هست به نام Un bel dì که به معنای یک روز زیبا هست. اونطور که سارا برایتمن در پیش در آمد ترانه ی It's a beautiful day توضیح می ده، اپرا روایتگر عشق یک افسر نیروی دریاای آمریکا و یک گیشا در ژاپن قرن نوزدهم هست. این قطعه ی یک روز زیبا خیال پردازی Butterfly (همون گیشا) درباره ی بازگشت پینکرتون (همون افسر ناوی آمریکایی) از سفر بلندش رو روایت می کنه. بشنویم اول خود قطعه ی اصلی رو با صدای ماریا کالاس و بعد ترانه ی کراس اور It's a beautiful day رو با صدای خانم سارا برایتمن... ![]() این هم متن اصلی اپرا و ترجمه به زبان انگلیسی... click to show شاد و پیروز باشید دوستان عزیز... Last edited by Duke; 11-01-2008 at 11:48 PM.. دلیل: اضافه کردن متن و ترجمه ی اپرا |
|
|
|
|
|
#14 |
|
همکار انجمن موسیقی
|
Sarah Brightman A Winter Symphony
درود بر دوک عزیز،
میگم من این تاپیکو با علاقه دنبال میکنم. ![]() عالیه، خسته نباشی و ممنون. راستی شک ندارم که خبر دارین خانم برایتمن قراره یه آلبوم به اسم A Winter Symphony چهارم نوامبر ریلیز کنه. این آلبوم زودتر از موعد (قاچاقی) با بیتریت 192 بر روی برخی سایتها قرار گرفته. گفتم اگر هنوز لینک دانلودش را ندیدین من اینجا قرار بدم. ظاهرا هم این آلبوم خیلی مورد استقبال قرار گرفته، من خودم هم دارم دانلودش میکنم. ![]() دانلود فقط خواهشا اگر احساس میکنید این پست نظم تاپیک را بهم میزنه، اشاره کنید تا پاکش کنم. ![]() سبز باشی |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
آخ جون! اتفاقا می دونستم که می خواد آلبوم جدید بده. ولی نمی دونستم از دستشون در رفته... ![]() خیلی خیلی خیلی ممنون برف جان... ![]() اصلا هم نظم تاپیک به هم نمی خوره، آخه ایشون یکی از لید سینگرهای کراس اور هستن... ![]() پ.ن: الان دارم گوشش می دم... ته و توی آوه ماریا کاملا در این آلبوم در اومده، ایشون سه بار آوه ماریا رو اجرا کرده! ![]() سایلنت نایت و امیزینگ گریس هم که از ترانه های خیلی مشهور این شب هستن... ![]() ارایوال و آی ویش ایت کود بی کریسمس اوری دی هم خیلی خوبن... ![]() اصلا همش خوبه دیگه! ![]() بازم ممنونم برف جان... سپید باشی دوست خوبم... ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|