![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
تقسیم پایگاه داده
سلام،
از ASP.NET و VB.NET استفاده می کنم. حجم پایگاه داده زیاده میخوام از این به بعد اطلاعات تو پایگاه دیگه بره ولی باید کاری بکنم که اطلاعات قبلی از پایگاه قبلی خونده بشه اما چجوری؟ متشکرم |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
می تونی رکوردهای قبلی رو پاک کنی و رکورد جدیدو جای اون بزاری
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
یعنی شما می خوای یه بخشی از اطلاعاتو توی یه بانک اطلاعاتی و یه بخش دیگه رو تو یکی دیگه بنویسی؟
می تونی اطلاعاتو به یه بانک اطلاعاتی تو یه سرور دیگه بفرستی. فقط باید کاری کنی که بتونی بفهمی اطلاعاتت توی کدوم بانک اطلاعاتیه. مثلا اطلاعات هر ماه رو توی یه بانک قرار بدی |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
Quote:
حجم بالا منظورت چقدره مثلا؟ و اینکه چرا میخوای دو تیکه کنی؟ |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Registered User
|
Quote:
SQL Server تنظیماتی داره که تعیین کنیم حداکثر حجم پایگاه چقدر باشه. سوال بعدی اینه که آیا با رسیدن حجم پایگاه به اون اندازه عکس العمل اس کیو ال سرور چیه؟ آیا فقط از درج رکوردهای جدید جلوگیری میکنه یا کارای دیگه هم انجام میده؟ و آخر اینکه shrink کارش دقیقا چیه و معایبش چیا هستن؟ متشکرم |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
حجم 1 گیگا بایت برای SQL Server زیاد نیست - حجم بالای دیتابیس خود به خود باعث کندی نمیشه مگه اینکه خوب طراحی نشده باشه
من پیشنهاد میکنم جداول خودتون رو بهینه کنید اضافه کردن ایندکس ها - قابلیت full text و کارهای دیگه ای که باعث افزایش کارایی sql server بشه از طریق ssms به دیتابیس کوئری بفرستید ببینید چند ثانیه طول میکشه - سرعت لود شدن سایت رو ملاک قرار ندید |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|