![]() |
|
|
#2 |
|
Registered User
|
از نحوه کدزنی شما خبر ندارم ولی اولین چیزی که نظرمو جلب کرده حجم زیاد viewstate هستش
اگه ازش استفاده نمیکنید غیرفعالش کنید سعی کنید table رو بزارید کنار و از div و css استفاده کنید دفعات اتصال به دیتابیس رو هم تا جای ممکن کاهش بدین |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Registered User
|
Quote:
متشکرم. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
پردازش خانه های جدول مگه رو مرورگر کلاینت اتفاق نمیافته؟ چه باری رو سرور میتونه داشته باشه؟
من به خاطر این گفتم table رو بزار کنار چون: هم منسوخ داره میشه (فکر کنم شده!) هم اینکه برای ایجاد یک جدول با table در مقایسه با div تعداد کدهای بیشتری لازمه، در نتیجه تو سایتی مثل سایت شما که تعداد این جدول ها زیاده، باعث افزایش بی مورد حجم صفحه میشه و موارد دیگه... در ضمن سایت رو تا حالا با فایرفاکس دیدی؟ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
با فایرفاکس همه چیزش قاطی شده!
نمی ترسم از فتنه ی طوفان ، دلی چون دریای خزر دارم شب تاريک و سنگستان و من مست قدح از دستم افتاد و نشکست ![]() نگهدارنده اش نيکو نگه داشت ![]() وگرنه صد قدح نيافتاده بشکست ![]() Best Iranian Wrestling E-Shop Everبجیش به این شانس ![]() ز شیر شتر خوردن و سوسمار - عرب را به جایی رسیده است کار - که تخت کیانی کند آرزو؟ - تفو بر تو ای چرخ گردون تفو وحليب النوق وأكل أول سحلية الأكل هو الموقف العربي الذي تم التوصل إليه في الأحلام العرش؟ اللعاب من العالم لك |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
قاطی شدنش با فایرفاکس تایید میشه ولی برای سرعت هاستتو عوض کن !
البته من که مشکلی برای لودینگش نداشتم
|
|
|
#7 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
یه مشکل دیگه هم هست و اونم اینه که من اصلا از جدول استفاده نکردم اما موقع لود و مشاهده ی سورس از view source کلی جدول ایجاد میشه.
چجوری میشه از ایجاد اونا جلوگیری کرد؟ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
از grid استفاده کردی
بجاش از repeater استفاده کن |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
paging ریپیتر مثل گرید نمیشه
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
اتفاقا paging گرید مفت نمیارزه
مثال میزنم: شما 500 رکورد داری میخوای تو هر صفحه 20 تاشو نشون بدی اگه از paging خود گرید استفاده کنی هر بار میره 500 تا رکورد رو از دیتابیس میخونه میاره 20 تایی که میخوای رو نشون میده بقیه رو میریزه دور... خودت حالا فرض کن رکورد ها بالا باشه چه افتضاحیه میشه کلا به نظر میرسه بیشتر wizard کار کردی تا کدنویسی پس یکی از دلایل سرعت پایین همینه paging رو میتونی دستی بنویسی خیلی بهتر از گرید با سرعت بالا بگردی زیاد هست تو codeproject هم هست |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
در طراحی و کدنویسی حتی یک مورد هم از ویزارد استفاده نکردم. من فقط با پیجینگ گرید آشنا نیستم که فکر نکنم گناه کبیره حساب بشه.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ASP.net مدیر
|
نه اتفاقا گناه کبیره هم نیست
بستگی داره به اینکه چند تا رکرد داری کثلا اگر 500 تا رکورد داری خوب اصلا اشکالی نداره استفاده کنی ، یه کاری که خیلی گاهی کمک میکنه به سرعت استفاده از کش اه ، یادمه یه دفعه یه برنامه نوشتیم که از 3 تا دیتابیس اکسز همزامان اطلاعات رو میخوند ، این دیتابیس ها هم خودشون توشون فرم داشت و ملت ازشون استفاده میکردن ، آخرش این شد که 2.5 دقیقه طول میکشید پیج لود بشه ! درجا براش کش گذاشتم شد 10 ثانیه ! اینجاست که معلوم میکنه کش کردن چقدر میتونه مفید باشه ! (توی شرکت مشتری همه فکر کردن عجب مغزی ام من !)استفاده از div بجای تیبل این خبی رو داره که css هات رو میذاری توی یک فایل و یک بار برای همیشه این فایل روی کلاینت دانلود میشه در نتیجه لازم نیست کلاینت هی پراپرتی های تیبل رو بخونه !
![]() ای مفتــــــــی شهـــــــــــر از تــــــو بیــدارتـــــریــــم ----------بــا ایـــــن همـــــه مستی ز تــــو هشیارتـــــریــــم تـــو خـــون کســــــان نوشـــــی و مــــا خـــون رزان ---------- انصـــــــــــاف بـــــــــــده کــــــــــــدام خونخــــوارتریم
Last edited by H_R; 12-14-2009 at 04:14 PM.. |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|