![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
امکانات بيشتر |
|
|
#1 | |||
|
||||
|
Views: 1214
|
||||
|
|
#2 |
|
Registered User
|
قیمت پایه
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
اینم عکس ها(برای بزرگ شدن عکس ها روشون کلیک کنین)
این دوتا عکس از خود کنسول و دسته هاش http://www.mypicx.com/02032010/xbox_360_elite/ این عکس از پشت کنسول قسمت سریال نامبر و تاریخ http://www.mypicx.com/02032010/serial_number_xbox_360/ عکس اخر هم از وسایل جانبی کنسول که تو پک هست http://www.mypicx.com/02032010/xbox_...te_accesories/ قیمت پایه هم والا من نمیدونم چون الان این پک فکر نکنم به اون صورت تو بازار باشه و الان همش شده از این پک جدیدا که کابل اچ دی و سایر کابل هارو نداره در هر صورت من قیمت پایه رو 360 قرار میدم |
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
|
دوست عزیز قیمت آکبند الیت تو بازار مزخرف الان 335000 هستش!!
قیمت شما یکم جالب نیست.من قصد خرید الیت دارم منتظر رسیدن بار این دوستان هستم.اگه یکم راه بیای شاید تونستیم به توافق برسیم و الیت شمارو خریدم. ![]() اینارم جواب بدین: ورژن فایرم ویرش چنده؟ بن شده؟؟ بعدشم یادمه زمانی که از اون فروشگاه خربدین دستگاه یکم خط رو بدنش بود پیچای درایوشم نبودن.الان سالمه دیگه؟ سپاس.
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
دوست عزیز الان قیمت نوش 320 bazicon.ir
البته ببخشیدا شما فروشنده هستین وصاحب اختیارین باتشکر |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
نوشو الان دارن میدن 320!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
منم قصد خرید دارم.
ولی قیمت خیلییییییییییییی تند هستش !!! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
عزیزان توجه کنن که الیت فول پک جاسپر و نو دیگه تو بازار خیلی خیلی کم هست تا اونجایی که من میدونم بعدشم دستگاه همش 5 ماه کار کرده تازه 12 ولت هم شده که دیگه از همه لحاظ خیال ادم راحت باشه که میتونه طولانی مدت بازی کنه یه دسته اضافه هم روشه
اونایی که شما میگین فول پک نیست و فقط 360 الیت هست داخلش با یدونه دسته مشکی و کابل کومپوسیت(همون سه فیشه خودمون) البته تا اونجایی که من خبر دارم ولی این فول پک ها به جای کابل کومپوسیت کابل کومپوننت دارن(6 فیشی)کابل اچ دی دارن و تبدیل صدای مخصوص الیت و هدفن خاکستری رنگ اینارو هم مدن تظر داشته باشین در هر صورت من خودم این با دسته 440 پام در اومده همین الانم دارن 80 تومن ضرر میکنم ولی اگه کسی قیمتی پیشنهادی داشت بهم بگه توجه کنین که پول پست هم پای مشتری هست |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
هیچ ماست فروشی نمی گه ماست من ترشه ... من 250 می خوام اگه بالاتر بود که بدید بهش اگه نبود من همون 250 بر می دارم.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
درسته نظر هر کسی مهمه اما الان 250 بهت ارکید فالکون هم نمیدن عزیز من بخوام اینو بدم 250 میندازم تو سطح اشغال یا برا کلاس میزارم کنار سیستمم لول
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
upppppppppppp
|