PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > برنامه نویسی و طراحی وب، سیستمهای مدیریت سایت > توسعه وب

Reply

امکانات بيشتر
Old 02-03-2010, 07:19 PM   #1
apadana34
Registered User

تفاوت بین دو گروه نرم افزاری

من می خواستم یه سایت طراحی کنم که در ان یه سری عکس نشان داده می شه و یک سری اموزشها داده می شه در ایام مناسبتها را نشان می ده و یه سری اما ر رو هم نشان می ده با این اطلاعات این سوال را می پرسم

تفاوت بین دو گروه نرم افزاری که عرض می کنم چیست اول نرم افزارهایی مثل فرونت پیج و مایکروسافت اکسپرش
و دریم ویور با تکنولوژی asp.net وphp که در اخر بتونم براساس خواست یکی را انتخاب کنم . اگه با گروه اول می شه
سایت ساخت چرا سراغ برنامه نویسی با ای اس پی دات نت برم و می خواهم اگه کارم با گروه اول مثل مایکروسافت اکسپرشن حل می شه بی خودی خودم را در دردسر استفاده از کدنویسی نکنم
با تشکر
apadana34 is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2010, 05:55 AM   #2
Moderator
H_R
ASP.net مدیر

H_R's Avatar

Send a message via Yahoo to H_R
شما روی سایتت ورد پرس یا یه نرم افزار آماده و آپن سرس دیگه نصب کنی مشکلت حل میشه
Old 02-13-2010, 02:49 PM   #3
market3nter
Registered User

market3nter's Avatar

Send a message via Yahoo to market3nter
شما میتونی برای اینکه سایتت رو راه بندازی یک cms استفاده کنی
برای اینکار به سایت های زیر برو و در مورد مشکلت سوال بپرس تا راهنمائیت کنن
joomfa.org
wp-persian.com
mambolearn.com
با همه این cms ها میتونی کار کنی و سایتت رو راه بندازی
اگر میخوای پرتال و تخصصی بزنی جوملا و مامبو و اگر میخوای چیزی رو توی سایتت معرفی کنی وردپرس رو انتخاب کن
cms های دیگری هم هستش ولی اینها بهتر کارت رو راه میندازن
اگر هم خواستی روی سایتت نصب کنی و بلد نبودی یه پی ام بهم بده تا برات سریع نصب کنم
market3nter is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2010, 08:56 PM   #4
apadana34
Registered User

سلام . من یک نرم افزار می خواستم که با ان بتوانم سایتی بسازم که دارای مشخصات زیر باشد:
1- با استفاده از ان دیگه لازم نداشته باشم که یکسری اصطلاحات و تعریف ها و پروتکل ها و انجام یکسری کار بخصوص که به غیر از
طراحی سایت مثل گذاشتن ان در سرور است را بدانم
2- قدرت این را داشته باشد که بتواند از پس کار زیربربیاد
2-الف : سایت داینامیک به من بدهد یعنی با توجه به مناسبت ها واکنش نشان بدهد
2- ب : در سایت چون از مراجعه کننده ان یکسری اطلاعات می گیرم از پس ان یعنی کار با بانک اطلاعاتی بربیاید
3- در مورد امنیت اطلاعات و سایت نمی دونم چی بگم در این مورد اگه نرم افزاری معرفی می کنید خودتون توضیح بدید
4- نیازی به یادگیری مواردی مثل سی اس اس و برنامه نویسی مثل اچ تی ام ال و ای اس پی دات نت و جاوار اسکریپت نداشته باشه
ناگفته پیداست که اگه مواردی است بهترین را معرفی کنید
سایت من یکسری اطلاعات و تصاویر نشان می ده و دریخشهایی از مراجعه کننده یکسری اطلاعات می گیره و بنا به مناسبتها به روز می شه
apadana34 is offline   Reply With Quote
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules