![]() |
|
|
#61 |
|
Registered User
|
من از این کد استفاده می کنم ولی کار نمیکنه البته خطایی نمی گیره ولی ایمیل هم ارسال نمیشه این کد رو از شرکتی گرفتم که به من هاست داده:
<% Set Mail = Server.CreateObject("Persits.MailSender") Mail.Host = "mysite.com" Mail.From = "xxxx@xxx.com" Mail.FromName = "mohsen" Mail.AddAddress "xxxx@xxx.com" Mail.AddCC "xxx@xxx.com" Mail.Subject = "Subject goes here" Mail.Body = "Message body goes here" On Error Resume Next Mail.SendToQueue Set Mail = Nothing %> |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Registered User
|
ارسال Email فارسي
با سلام به همه اعضا
من با دستورات زير ايميل ارسال مي كنم ولي دو اتفاق مي افته 1-كاراكترهاي فارسي اجغ وجغ ميشه 2-ايميل وارد Bulk ميشه اگر كسي لطف كنه و كمكم كنه ممنون ميشم MailMessage myMail=new MailMessage(); MyMail.BodyEncoding = System.Text.Encoding.UTF8; MyMail.BodyFormat = MailFormat.Html; |
|
|
|
|
|
#63 |
|
ASP.net کاربر فعال
|
ببخشید شما خودت سوال کردی منم ازت سوال میکنم
آخرش با smtpmail.smtpserver و smtpmail.send تموم میشه دیگه؟ چیز دیگه ای نداره؟ ببخشید بازم
|
|
|
#64 |
|
Registered User
|
این خطوط را به فایلت اگر ندارند اضافه کن و انکودینگ صفحه ای هم که ایمیل ها را تویش می بینی utf-8 بگذار ببین مشکلت حل می شود یا نه.
HTML Code:
<%@LANGUAGE="VBSCRIPT" CodePage=65001%> <%Session.CodePage="65001"%> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Registered User
|
با سلام
ببخشيد كه با تاخير جواب مي دهم. علتش اينه كه پنج شنبه و جمعه به اينترنت دسترسي ندارم من مي خواهم يك ايميل براي هر يك از مشتري ها كه از سايت خريد كنند ارسال كنم و به صفحه ايميل مشتري ها دسترسي ندارم تا بتوانم CodePage=65001 و content="text/html; charset=utf-8 رادر آن ها اعمال كنم در كد هام هم از دو دستور زير استفاده مي كنم SmtpMail.SmtpServer = "mx1.mail.yahoo.com" SmtpMail.Send(MyMail) اين دستور ها رو من در CodebeHined مينويسم و نميدونم چطور CharSet رو در آن اعمال كنم. سوال دومم اين بود كه چرا ايميل به جاي اينكه بره توي InBox ميره توي Bulk ؟ لطفا منو كمك كنيد Last edited by Lakposht; 09-02-2006 at 02:36 PM.. |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Registered User
|
مقاله ارسال ایمیل با ضمیمه توسط asp.net
شما می تونید این مقاله رو از این لینک بخونید:http://www.polbehesht.com/Group.php?Did=11
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Registered User
|
ساختن میل باکس روی هاست با ASP.NET
میخوام هر کاربر بتونه از طریق یه صفحه ی ASP.NET که VB.NET هم هست بتونه روی هست من برای خودش یه ایمیل ایجاد کنه. مثلا: yourname@mydomain.com
یکی کمک کنه ممنون |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Registered User
|
حرکت بسیار حرکت زیبائی می باشد . اما اگر شما در یک سرور به صورت Share دارید از هاست خود استفاده می کنید من فکر می کنم که این کار غیر ممکن باشه به این دلیل که اصلا همچین مجوزی به شما داده نمیشه . شما مجوز Write از طریق Application را در حالت معمول بر روی هاست خود را ندارید و برای این کار باید به شما مجوزداده بشه وای به حال اینکه بخواهید این کار های خفن خفن را انجام دهید .
اما اگر سرور شما اختصاصی هست و همه مجوز های ممکن را در اختیار شما قرار می دهند داستان فرق میکند . این بار برمیگردد به Mail Server شما که چیه ؟ |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Registered User
|
Quote:
سرور من اختصاصی نیست من فقط IP اختصاصی برای هاستم دارم نه سرور اختصاصی. اگه از سرورم بخوام که بازش کنه چی؟ اصلا میشه باز کرد؟ پرمیشن رو برام بده مثلا |
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Registered User
|
من که فکر نمیکنم همچین کاری برات انجام بدن . ثانیا من فکر میکنم مدیریت این چن چیزی هائی وابسته به Mail Server شما هم می باشه . الان در آن هاستی که داری Mail Server چی هست .
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Registered User
|
Quote:
منظورتو نمیگیرم که mail server ام چیه؟ یعنی چی؟ pop3 هست دیگه. imap هم فعاله. دیگه بیشتر از این نمیدونم. |
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Registered User
|
شما که به تنهائی با POP3 نمیتونی که اکانت ایجاد کنی . تا اونجا که من میدونم POP3 یک پروتکل هست نه یک ابزار . این ابزار ها هستند که کار مدیریت اکانت ها را انجام می دهند از جمله همین Exchange Server . ما Mail Server های زیادی داریم که باید با آنها بشه کار کرد . مثلا Smarter Mail و Imail و ... / من فکر میکنم باید بریم سراغ این که چه جوری میشه از طریق برنامه با Smarter Mail کار کرد . شاید هم من اشتباه می کنم . یکی از دوستان من دقیقا این کار رو میخواست انجام بده اون میخواست رو Exchange کار کنه و در سايت مایکروسافت یک Kit برای این کار بود که میتونست با استفاده از آن مثلا اکانت ایجاد کنه .
|
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Registered User
|
Quote:
آره exchange server شنیدم. ببینم میتونم راضیش کنم که رو هاست نصبش کنه. شایدم نصبه نمیدونم باید بپرسم. حالا دوستان دیگه هر چی بلدن رو کنند پیلیز که به یه جایی برسیم. مخلصیم، بای |
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Registered User
|
من هم فکر نمی کنم بدن داشتن سرور اختصاصی بتونی همچین کاری انجام بدی .
================================================== ==================== خدایا ! ...... به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه هایی که برای زیستن گذشت است ، حسرت نخورم . ...... و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم . خدایا ! ...... تو چگونه زیستن را به من بیاموز . ...... چگونه مردن را خود خواهم آموخت . ================================================== ==================== عجب صبری خدا دارد ... |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Registered User
|
ارسال ایمیل HTML با ASP.NET
میخوام یک صفحه ی HTML رو که متن هاش از پایگاه داده میاد به یه آرس ایمیل کنم. تو این صفحه عکس هم هست و میخوام فرمت بندی این صفحه کاملا حفظ بشه.
یکی کمک کنه. خیلی مخلصیم! |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|