![]() |
|
|
#151 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
حتی یه کلمه فارسی هم بنویسی ، هنگ میکنه ؟؟
|
|
|
|
|
|
#152 |
|
Registered User
|
حتی یک کلمه. ممکنه از ناسازگاری با محیط ویستا باشه. من الان از سرویس پک 1 استفاده نمی کنم.
|
|
|
#153 |
|
Registered User
|
آقا والا من سرویس پک یک رو هم نصب کردم ولی بازم نمی شه. کم کم دارم بی خیال این ماجرا می شم. میشه بگید لاقل چی کار کنم ویزوال استدیو 2005 هم مثل 2008 بشه. یعنی در حقیقت فرق این دو تا چقدره ؟
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
من جز اون لینکی که دادم، چیزی پیدا نکردم
این مشکل رو خودم هم ندارم vs2008 ، دات نت 3.5 داره |
|
|
|
|
|
#155 |
|
Registered User
|
سوال
دوستان من یک سایت با فرانت پیج و به صورت استاتیک طراحی کرده بودم و حالا می خوام اونو با دات نت و به صورت داینامیک بازونویسی کنم . با کپی کردن کدها در asp.net نظام صفحه به هم می خوره و خروجی زیبایی نمی ده .
و اما سوال : 1- آیا این امکان هست که بدون ایجاد تغییرات زیاد ( طراحی مجدد اینترفیس)این عملیات انجام بگیره 2- درصورت انجام آیا امکان کد نویسی های آتی ( مخصوصا" با دات نت) امکان پذیر است یا خیر. با تشکر از پاسخهای شما |
|
|
|
|
|
#156 | |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Registered User
|
از web expression 2 استفاده کردم که تو خروجی اینتر فیس خوبه ولی متاسفانه تو کد نویسی به صورت دیزاین صفحه منو به هم می زنه ولی در مجموع خوبه .نمی دونم این فرامت پیج چی بود .اسم که حرف نداشت . خیلی خوش دست بود مثل ماشین های قدیمی آلمانی سگ جون بود ![]() |
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
Registered User
|
وقتي ميخواي جدول تو ديتا بيس تعريف كني فيلدي رو كه به زبون غير انگليسيه مثلا فارسي بايد از نوع nvarchar تعريف كني
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|