![]() |
|
|
#61 |
|
Registered User
|
مشکل فارسی در SQL در ASP.NET
کسی می تونه کمک کنه؟
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Registered User
|
دوست عزیز مشکل شما چیه ؟ اون را مطرح کن 100 درصد مشکل شما قابل حل شدنه!!!
سوالت را مطرح کن |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Registered User
|
Quote:
خوب بگو مشکلت چیه دیگه .
خدایا ! ...... به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه هایی که برای زیستن گذشت است ، حسرت نخورم . ...... و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم . خدایا ! ...... تو چگونه زیستن را به من بیاموز . ...... چگونه مردن را خود خواهم آموخت . ================================================== ==================== |
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Registered User
|
خوب مشخصه دیگه
وقتی که محتویات فرم ها رو تو دیتابیس می ریزم به شکل ؟؟؟؟؟ ذخیره می شه و موقع خواندن از دیتابیس و نمایش در صفحه هم به شکل ؟؟؟؟؟؟ دیده می شه مرسی |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Registered User
|
سلام . اگه در موقع درج اطلاعات فارسی از INSERT استفاده می کنی که بارها گفته شده که از N قبل از رشته ها استفاده کن مثلا Quote:
Last edited by mehdivk; 07-12-2006 at 08:50 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Registered User
|
Quote:
این فروم رو من فارسی کردم . و شما چرا آدرس مستقیم دانلود گذاشتید و آیا در این فروم قانون warez activity وجود ندارد؟؟؟ در ضمن این دامین فعلا expire شده و کار نمی کنه . موفق باشید |
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Registered User
|
کمک ! فونتام خرچنگ،قورباغه شده !
سلام
دوستان من با دات نت 2003 کار میکنم بنا به دلایلی مجبور شدم دات نتم رو از نو نصب کنم حالا فونتای پروژم خرچنگ ، قورباغه شده ! خیلی عجله ایه ، ممنون میشم زود راهنمائیم کنین ! در ضمن فونت دات نت رو CourierNew تنظیمه و صفحاتو برا اطمینان با سیگنیچر UTF_8 دوباره سیو کردم ! اما هنوز گیره ! به دلیل حجیم بودن پروژه برام سخته دستی درستشون کنم ! اگه راهیه که من نمی دونم ممنون میشم عنوان کنین ! با تشکر
|
|
|
#68 |
|
Registered User
|
منظورت اینه که تو حالت design view فونتها درست نمایش داده نمیشن یا وقتی صفحه ها را توی اکسپلورر نمایش میدی؟
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Registered User
|
سلام
همه جا همین طور شده چه اجرا ، چه دیزاین ! ممنون |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Registered User
|
سلام از بنده است،
والا من اصولا یه مشکلی دارم که نمیدونم مشکل تو هم همونه یا نه؟ من گاهی اوقات وقتی یک صفحه را با utf-8 ذخیره میکنم و و میبندم، دفعه بعد که بازش میکنم میبینم کاملا فونتها خراب شدن. (تو حالت design view) تا حالا هم راهی براش پیدا نکردم و به محض برخورد با این مشکل فایلهای مربوط به اون صفحه را از توی بک آپ هام برگردوندم و دوباره utf-8 اش کردم. حالا اینجور مواقع خدا باید بهم رحم کرده باشه که از آخرین دفعه که بک آپ گرفتم اون صفحه تغییر زیادی نکرده باشه!!! حالا شما که گفتی : " صفحاتو برا اطمینان با سیگنیچر UTF_8 دوباره سیو کردی " من گفتم شاید مشکلت شبیه مشکل من باشه ولی من این مشکل را یه مرتبه با همه صفحات پیدا نکردم. به هر حال امیدوارم یا مشکلت با مال من یکی نباشه یا این مشکل راه حلی داشته باشه که من تا حالا پیداش نکردم که در این صورت دوستانی که میدونن باید کمک کنند یا حداقل شما به طور منظم از کارهات بک آپ گرفته باشی که الآن بتونی ازش استفاده کنی! موفق باشی. Last edited by winter; 07-24-2006 at 02:16 AM.. |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Registered User
|
سلام
ممنون دوست عزیز ساده ترین کار برام استفاده از بکاپ بود ، خدا را شکر اون مشکلی نداشت ! بازم ممنون |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Registered User
|
تغییر زبان با javascript در .net
سلام
سوال من اینه که چطور میشه در دات نت با کلیک یک دکمه و در سمت client زبان یک textbox را با فارسی و انگلیسی تغییر داد. در asp کلاسیک به راحتی و با جاوااسکریپت میشد این کار را انجام داد. اما در .net کار با جاوااسکریپت خیلی سخته ممنون می شم اگه راهنماییم کنید |
|
|
|
|
|
#73 |
|
ASP.net مدیر
|
چی باعث میشه به این نتیجه برسی که جاوااسکریپت خیلی سخته ؟؟؟؟ جاجا اسکریپت مقل asp3 خیلی احت میتونه بالای صفحه کپی پیست بشه !چه فرقی میکنه ! کنترل ها هم همه اسم دارن ! میتونی از توی سرس HTML اش وقتی توی بروزر دانلود میشه اسمش رو نگاه کنی ، از طرف دیگه میتونی به جای TEXTBOX از INPUT استفاده کنی حتی !!
![]() ای مفتــــــــی شهـــــــــــر از تــــــو بیــدارتـــــریــــم ----------بــا ایـــــن همـــــه مستی ز تــــو هشیارتـــــریــــم تـــو خـــون کســــــان نوشـــــی و مــــا خـــون رزان ---------- انصـــــــــــاف بـــــــــــده کــــــــــــدام خونخــــوارتریم
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Registered User
|
سلام،
خواهش میکنم...خوب خدا را شکر که بک آپ داشتی! |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Registered User
|
سلام
ممنون از كمك تون.
به كمك شما و با مطلب راهنمای ساده برای تایپ فارسی در فرمها كه در همين انجمن هست تونستم مشكل فارسي نويسي را حل كنم دستتون درد نكنه |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|