PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > هنرهای بصری > سینما و تئاتر

Reply

امکانات بيشتر
Old 03-11-2007, 02:49 PM   #31
kaveh_d
کاربر فعال فرهنگ و هنر

kaveh_d's Avatar

داستان عشقيه روبرتو و نيكلتا از سال 1983 كه نيكلتا نقش مريم مقدس رو تو اولين فيلمي كه بنيني كارگرداني كرد، به عهده گرفت، شروع شد. « تو منو ناراحت ميكني Tu Mi Turbi»

اونا تو سال 1991 باهم ازدواج كردن و الان تو يه آپارتمان بزرگ در محله آونتينو (Aventino) كه يه محله شيك و كلاس بالا نزديك مركز رم هست، زندگي ميكنن.

توي اوقات فراغت بنيني يه ورق باز حرفه ايه كه رحم و مروت حاليش نميشه. البته تو بازيهاي تردستي هم مهارت خوبي داره. از همبازيهاي مهم اون رمان نويس مشهور ايتاليا پروفسور امبرتو اكو (Umberto Eco) هست كه تقريبا بيست سال پيش باهم سر ساختن همون شعرهاي هشت بندي كه گفتم يه رقابت دوستانه اي رو شروع كردن كه هفته ها طول كشيد! اونا هنوز هم براي حل كردن معماهاي پيچيده و بازيهاي حدس زدني از طريق ايميل باهم در ارتباط هستند.

امبرتو اكو، نويسنده مشهور ايتاليايي

Last edited by kaveh_d; 03-12-2007 at 05:15 PM..
kaveh_d is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2007, 12:59 AM   #32
kaveh_d
کاربر فعال فرهنگ و هنر

kaveh_d's Avatar

از اونجايي كه کسی پیگیر این تاپیک نیست، بيشتر از اين وقتمو تو اين تاپيك تلف نميكنم و پيدا كردن بقيه داستان رو ميذارم به عهده خودتون

فقط واسه اینکه دوستانی که درآینده میان و این تاپیک رو میبینن، به من بد وبیراه نگن که چرا اینجا رو نصفه ‏نیمه ول کردم یه چندتا لینک تکمیلی هم میذارم كه بتونن بقيه ماجرا رو كم و بيش پيگيري كنن :‏

برای آشنایی با زندگی و آثار روبرتو بنینی به زبان فارسی، در حال حاضر کاملترین مطالب رو میتونید تو ‏وبلاگ قدیمی خود من پیدا کنید، هرچند خیلی ناقصه، اما کاچی به از هیچی:‏

زندگی و آثار روبرتو بنینی

برای شنیدن دکلمه های روبرتو بنینی از داستانهای کتاب کمدی الهی، همراه با متن اصلی و ترجمه اش هم به ‏این سه تا تاپیک سر بزنید:‏

داستان فرانچسکا و پائولو

داستان کنت اگلن

داستان اولیس

برای دیدن بحثهایی در زمینه دیالوگهای فیلم ببر و برف هم برید اینجا:‏

دیالوگهای فیلم ببر و برف

این چندتا لینک اخیر تو انجمن شهر مجازی پارسیان هست و برای دیدنش باید تو اونجا ثبت نام کنید .

اگه با زبون ایتالیایی مشکلی ندارید، کاملترین سایت در مورد روبرتو بنینی سایت زیر هست. فقط بزرگترین ‏مشکلش اینه که یکی دو سال دیگه آپدیت نمیشه !‏

tuttobenigni

یه وبلاگ دیگه هم هست که من همیشه بهش سر میزنم. این وبلاگ آخرین اخبار و برنامه های بنینی رو همراه ‏با فیلم اعلام میکنه:‏

http://www.tuttobenigni.blogspot.com

به پایان رسید دفتر، حکایت همچنان باقی است...‏

Last edited by kaveh_d; 03-13-2007 at 10:16 AM..
Old 09-22-2007, 02:24 AM   #33
kaveh_d
کاربر فعال فرهنگ و هنر

kaveh_d's Avatar

تو همون پستهاي اول گفتم كه تورهاي بنيني با نام توتو دانته مشتري زياد داره و گفتم كه اگه اين بنيني ترشي نخوره يه چيزي ميشه ها اينم نتيجه اش:

روبرتو بنيني به خاطر تلاش براي معرفي و اشاعه دانته و كمدي الهي نامزد دريافت جايزه نوبل شد.

تا اين لحظه كه دارم اين متنو مينويسم تو سايتهاي انگليسي زبان اين خبر نوشته نشده اما رسانه هاي ايتاليا همشون نوشتن. مثلا يه سر به روزنامه ريپابليكا بزنيد.

11 اكتبر تو استكهلم سوئيس برنده جايزه نوبل ادبيات اعلام ميشه اميدوارم اسم بنيني در بياد
Old 09-22-2007, 09:42 AM   #34
kaveh_d
کاربر فعال فرهنگ و هنر

kaveh_d's Avatar

اینطوریکه موسسه اعطای جوایز نوبل اعلام کرده از امسال جایزه ادبیات نه تنها به نویسنده ها بلکه به کسانی که به پیشبرد ادبیات کمک کردن هم اعطا میشه. و کاندیداتوری بنینی هم در همین رابطه اس. جوایز نوبل تو هفته 8 تا 15 اکتبر اعلام میشه و احتمالا روز 11 اکتبر مربوط به ادبیات هست.

دوستان علاقمند اگه میخوان میتونن گزارشی رو در این رابطه تو آدرس زیر ببینن، خیلی جالبه و فیلتر هم نیست

http://it.youtube.com/watch?v=DqYyOD1I54Q
Old 09-23-2007, 09:31 AM   #35
BJORK
Registered User

BJORK's Avatar

من با فیلمهای جارموش شناختمش.
Old 09-23-2007, 09:54 AM   #36
kaveh_d
کاربر فعال فرهنگ و هنر

kaveh_d's Avatar

Quote:
نوشته ای از BJORK View Post
من با فیلمهای جارموش شناختمش.
بنيني و جارموش دوستي ديرينه اي دارن. آشنايي اول اونا تو يه جشنواره سينمايي بود که اونا به عنوان داور توش شرکت کرده بودن. بنيني انگليسي بلد نبود. جارموش هم ايتاليايي. با فرانسوي دست و پا شکسته باهم صحبت ميکردن. به قول خودشون با حرف زدنشون زبون فرانسه رو آباد کردن.

بعد از اين قضيه جارموش روبرتو رو به آمريکا دعوت ميکنه و فيلمنامه مغلوب قانون (Down by law) بر اساس شخصيت روبرتو بنيني مينويسه. بلافاصله بعد از اين فيلم هم سکانس اول قهوه و سيگار رو باهاش ميسازه.

چند سال بعد جارموش که از پروژه ساخت يه فيلم نا اميد شده بود، واسه اينکه ديداري با دوستان قديمي تازه کنه، سريعا فيلمنامه شب روي زمين (Night on earth) رو مينويسه و تو اپيزود رم از روبرتو بنيني استفاده ميکنه که در واقع خنده دارترين قسمت اين فيلمه.
Old 09-24-2007, 09:05 AM   #37
BJORK
Registered User

BJORK's Avatar

Quote:
نوشته ای از kaveh_d View Post
بنيني و جارموش دوستي ديرينه اي دارن. آشنايي اول اونا تو يه جشنواره سينمايي بود که اونا به عنوان داور توش شرکت کرده بودن. بنيني انگليسي بلد نبود. جارموش هم ايتاليايي. با فرانسوي دست و پا شکسته باهم صحبت ميکردن. به قول خودشون با حرف زدنشون زبون فرانسه رو آباد کردن.

بعد از اين قضيه جارموش روبرتو رو به آمريکا دعوت ميکنه و فيلمنامه مغلوب قانون (Down by law) بر اساس شخصيت روبرتو بنيني مينويسه. بلافاصله بعد از اين فيلم هم سکانس اول قهوه و سيگار رو باهاش ميسازه.

چند سال بعد جارموش که از پروژه ساخت يه فيلم نا اميد شده بود، واسه اينکه ديداري با دوستان قديمي تازه کنه، سريعا فيلمنامه شب روي زمين (Night on earth) رو مينويسه و تو اپيزود رم از روبرتو بنيني استفاده ميکنه که در واقع خنده دارترين قسمت اين فيلمه.
آره توی کتاب قهود و سیگار با جارموش خونده بودم
BJORK is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2007, 11:10 AM   #38
kaveh_d
کاربر فعال فرهنگ و هنر

kaveh_d's Avatar

Quote:
آره توی کتاب قهود و سیگار با جارموش خونده بودم
حق با شماست منم اين مطلب رو تو اون کتاب خونده بودم. در حا حاضر تنها مرجع فارسي زبان در مورد جارموش و آثارشه

اين عکسه رو امروز تو همشهري به مناسبت معرفي فيلمي براي اسکار چاپ کرده بود. برام جالب بود که عکس مجيد مجيدي رو که با فيلم بچه هاي آسمان واسه اسکار کانديد شده بود کنار بقيه کانديدها از جمله بنيني ببينم:

Old 09-25-2007, 04:14 AM   #39
BJORK
Registered User

BJORK's Avatar

آره عکس جالبیه.
راستی مطمئنید مغلوب قانون ترجمه ی خوبیه برای Down by law تو همون کتاب ترجمه کرده " دوستی اجباری" که البته به جای down هم به غلط نوشته dawn البته بهتره تو تاپیک زبان مطرح شه . من آخر نفهمیدم چه ترجمه ای مناسبه ش

راستی شما بنینی براتون جز love محسوب میشه یا like یا favorite ؟
من از آدمهایی که سلایق متفاوت یا گاها عجیب دارن خوشم میاد.
Old 09-25-2007, 05:17 AM   #40
همکار انجمن
sokOoooot
همکار انجمن سینما

sokOoooot's Avatar

Send a message via Yahoo to sokOoooot
خوب بحثه آقای بنيني اینجا گرمها بنده هم چند تا فیلم از ایشون دیدم که از همش هم خوشم اومده مخصوصا از فیلمه زندگی زیباست البته من به کلیت داستان فیلم که داره نسل کشی یهودیا رو تبلیغ میکنه کاری ندارم ولی واقعا زیبا نشون میده توی هر شرایطی میشه خیلی راحت خندید و شاد زندگی کرد حتی اگه بخوان آتیشت بزنن هم مهم نیست

I've got a way of knowing when something is right
I feel like I must have known you in another life
Cause I felt this deep connection when you looked in my eyes
Now I can't wait to see you again
sokOoooot is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2007, 05:21 AM   #41
kaveh_d
کاربر فعال فرهنگ و هنر

kaveh_d's Avatar

Quote:
آره عکس جالبیه.
راستی مطمئنید مغلوب قانون ترجمه ی خوبیه برای Down by law تو همون کتاب ترجمه کرده " دوستی اجباری" که البته به جای down هم به غلط نوشته dawn البته بهتره تو تاپیک زبان مطرح شه . من آخر نفهمیدم چه ترجمه ای مناسبه ش

راستی شما بنینی براتون جز love محسوب میشه یا like یا favorite ؟
من از آدمهایی که سلایق متفاوت یا گاها عجیب دارن خوشم میاد.
افتاده بوسیله قانون، زمین خورده قانون، مغلوب قانون و دوستی اجباری و ... ترجمه هاي مختلفي هستند كه تا حالا ديدم. خب منم يكي شو انتخاب كردم

علاقه من به بنيني شايد واسه كسائي كه با ايتاليا و زبون ايتاليايي آشنا نيستند عجيب به نظر برسه، چون اغلب فقط بنيني رو از طريق فيلم زندگي زيباست اونم با دوبله ناقص انگليسي و بدتر از اون زير نويس فارسيش شناختن.

اما كسي كه زبون ايتاليايي ميدونه تازه ميفهمه كه اين بشر چه اعجوبه ايه. من بنيني رو به خاطر ذهن باز و عقايدجالبش دوست دارم. بخاطر همين سخنرانيها و برنامه هاي روي صحنه اون رو خيلي ميپسندم و فيلمهاش تو رتبه بعدي علاقه من هستند و راستشو بخواي فيلمهاشو هم بيشتر بخاطر ديالوگهاي جالبش دوست دارم. علي الخصوص اين ببر و برف فيلم آخرشو

البته موارد زيادي هست كه كارهاشو نميپسندم، اما عقيده دارم روز به روز داره كاراش بهتر و پخته تر ميشه. واسه همين بي صبرانه منتظرم اين تورهاي توتو دانته اش تموم بشه تا مثل تورهاي توتو بنيني فيلمش دربياد ماهم استفاده كنيم

من به جارموش هم بخاطر اين ذهن بازش علاقه دارم و در موردش مطالعه داشتم. مثلا در مورد پيري مطلب جالبي رو تو همون كتاب قهوه و سيگار گفته بود كه مدتها ذهن منو مشغول كرده بود... اگه گفتي منظورم چه مطلبيه؟
Old 09-25-2007, 05:34 AM   #42
kaveh_d
کاربر فعال فرهنگ و هنر

kaveh_d's Avatar

Quote:
نوشته ای از sokOoooot View Post
خوب بحثه آقای بنيني اینجا گرمها بنده هم چند تا فیلم از ایشون دیدم که از همش هم خوشم اومده مخصوصا از فیلمه زندگی زیباست البته من به کلیت داستان فیلم که داره نسل کشی یهودیا رو تبلیغ میکنه کاری ندارم ولی واقعا زیبا نشون میده توی هر شرایطی میشه خیلی راحت خندید و شاد زندگی کرد حتی اگه بخوان آتیشت بزنن هم مهم نیست
با تشكر از حضور شما در اين بحث.

به نظر من اين فيلم ربطي به نسل كشي يهوديا نداره و ميتونست تو هر جاي ديگه اي هم اتفاق بيافته. تو هر جايي كه يه خانواده كنار هم اسير باشن

هر چند من هم با غلوهايي كه درباره نسل كشي يهوديان شده موافق نيستم اما از برخي حقايق هم نميشه گذشت. از تون دعوت ميكنم مطلب داستان واقعي هولوكاست رو تو وبلاگ دوستمون پدرام بخونيد تا از قسمتيش باخبر بشيد.
Old 09-25-2007, 07:09 AM   #43
همکار انجمن
sokOoooot
همکار انجمن سینما

sokOoooot's Avatar

Send a message via Yahoo to sokOoooot
Quote:
با تشكر از حضور شما در اين بحث.

به نظر من اين فيلم ربطي به نسل كشي يهوديا نداره و ميتونست تو هر جاي ديگه اي هم اتفاق بيافته. تو هر جايي كه يه خانواده كنار هم اسير باشن

هر چند من هم با غلوهايي كه درباره نسل كشي يهوديان شده موافق نيستم اما از برخي حقايق هم نميشه گذشت. از تون دعوت ميكنم مطلب داستان واقعي هولوكاست رو تو وبلاگ دوستمون پدرام بخونيد تا از قسمتيش باخبر بشيد.
بله به نظر بنده هم تا نباشد چیزکی....البته به نظر من چیزک چیزک هم نبوده ولی نه دیگه اینقدر البته اینجا اصلا جای این بحث نیست به مقوله همین جا برسید خیلی بهتره

Last edited by sokOoooot; 09-25-2007 at 07:14 AM..
sokOoooot is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2007, 11:25 AM   #44
BJORK
Registered User

BJORK's Avatar

Quote:
من به جارموش هم بخاطر اين ذهن بازش علاقه دارم و در موردش مطالعه داشتم. مثلا در مورد پيري مطلب جالبي رو تو همون كتاب قهوه و سيگار گفته بود كه مدتها ذهن منو مشغول كرده بود... اگه گفتي منظورم چه مطلبيه؟
نمیدونم.یعنی فکر میکنین من یادمه 2 سال پیش کجای یک کتاب 420 صفحه ای راجب" پیری" خوندم! صفحشو بگین لطفا.من با خیلی از حرفهای جارموش تو این کتاب حال کردم. کلا یه جور جذبه نسبت به آدما و هنر مستقل دارم.در واقع به ندرت از نوع دیگه ای از هنر خوشم بیاد
Old 09-27-2007, 12:20 PM   #45
kaveh_d
کاربر فعال فرهنگ و هنر

kaveh_d's Avatar

Quote:
نمیدونم.یعنی فکر میکنین من یادمه 2 سال پیش کجای یک کتاب 420 صفحه ای راجب" پیری" خوندم! صفحشو بگین لطفا.من با خیلی از حرفهای جارموش تو این کتاب حال کردم. کلا یه جور جذبه نسبت به آدما و هنر مستقل دارم.در واقع به ندرت از نوع دیگه ای از هنر خوشم بیاد
« هرگز دوست ندارم به گذشته نکاه کنم. خيلي ناراحت کننده اس. به عقب نگاه نکن...»

« زمان خيلي زود ميگذره. من از پير شدن خوشم مياد. از سن و سال نميترسم. در فرهنگ ما مردم بايد درباره جواني فکر کنن و پير شدن چيز بديه، در حالي که در بسياري از فرهنگها پير شدن واقعا چيز خوبيه. مثلا براي يه سرخ پوست پير شدن مثل اين ميمونه که به بالاي تپه برسي، از اونجا ديد بهتري داري. خيلي عجيبه نه، زمان لعنتي خيلي زود ميگذره، من فقط سعي ميکنم به عقب نگاه نکنم... »

قهوه و سيگار با جارموش – صفحه 352 و 353
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules