![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
مشکل در آپلود سایت
یادداشت مدیر :
با سلام خدمت همه دوستان و تشکر از فعالیتشان تاپیکهای قبلی که در ارتباط با عنوان این تاپیک بوده اند ، همگی ادغام شده اند و در این تاپیک قابل دسترسی هستند لطفا سوالهای خود را در همین تاپیک مطرح فرمایید و از ایجاد تایپکهای مشابه خودداری فرمایید با تشکر - شیرازی با سلام خدمت دوستان من یک برنامه نویسم که اولین تجربه واقعی خودم رو روی سرور تجربه می کنم سایتی که طراحی کردم با vb و asp.net هستش بعد از اینکه کار سایت تموم شد اون رو پابلیش کردم و توی یک فلدر به نام temp آپلود کردم. ولی متاسفانه بهم ارور می ده یک نگاه بکنید ببینید اشکال از چیه http://www.taktap.com/temp/ اول یه صفحه index.htm که با کد html ساختم و برای انتقال به صفحه Default.aspx ساختم. در ضمن در قسمت asp.net کنترل پنل سایت آدرس فلدر temp رو ثبت کردم نمی دونم باید چی کار کنم در ضمن با قسمت بانک هم مشکل دارم ولی حتی وقتی یه صفحه خالی aspx رو هم می زارم باز همین error رو می ده . مثال http://taktap.com/temp/temp/ تو این صفحه فقط صفحه های Default.aspx و یک web.config و یک index.htm وجود داره اگه می شه کمکم کنید Last edited by alireza sh; 03-14-2007 at 11:21 PM.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ASP.net کاربر فعال
|
شما اول برو تو کد web.config این خطو اضافه کن که ارور اصلی رو نشون بده
<customErrors mode="Off"/>
|
|
|
#3 |
|
ASP.net کاربر فعال
|
راستی فایل های dll رو آپلود کردی؟
کاری که گفتمو بکن تا ببینیم ایراد از کجاس الان معلوم نمیکنه که ایراد دقیقا چیه |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
آقا تا الان یکم بهتر شد
حداقل یه چیز ی میاد حالا با این ارورور چه کنم در ضمن من سایت رو پابلیش کردم ممکنه این خط رو دست بزنم کار خراب شه یا نه مشکلی نیست Last edited by arashkey; 02-24-2007 at 11:02 PM.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
ASP.net کاربر فعال
|
مشکلی نیست
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ASP.net کاربر فعال
|
این ارور معمولا وقتی میاد که فایل های dll نباشه یا اشتباه باشه ینی اسمش با اونی که تو کد ها خورده یکی نباشه
آپلود کردی فولدر bin رو؟ |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Registered User
|
Quote:
توش یه dll به نام App_Web_wjjddnnz.dll هم هست حالا می گید از اول کامپایل کنم دوباره بفرستم یا راه حل بهتری سراغ دارید Last edited by arashkey; 02-24-2007 at 11:59 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
ASP.net کاربر فعال
|
فایل Default.aspx رو بعد از پابلیش تغییر دادی؟
راستی فولدر بین رو کجا آپ کردی؟ توی فولدرTemp? توی روت کپیش کن |
|
|
|
|
|
#9 |
|
ASP.net کاربر فعال
|
مشکل با پرمیشن ها
آقا من یه فایل منجر نوشتم روی لوکال هلو کار میکنه
رفته رو هاست کار نمیکنه این ارور رو میده http://sara4.com/admin/manage.aspx ساپورت میگه از پرمیشن ها نیست پس به نظر شما از چیه؟ |
|
|
|
|
|
#10 |
|
ASP.net کاربر فعال
|
بابا این خفم کرد
بابا من کاستوم ارورو اینارو همرو درست کردم بازم میگه فلان و ارور اصلی رو نشون نمیده |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Registered User
|
Quote:
(اگر دوباره کامپایل کنم همون نتایج قبلی رو می ده یا اینکه نتیجش متفاوته) فکر نکنم فایل دیفالت رو تغییر داده باشم البته جاش یه چیز دیگه گزاشتم ولی این همون اولی هستش که کامپایل کرده بودم حالا فعلا اون فلدر بین رو می ریزم تو قسمت روت ببینم چی می شه |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
این که الان error ش معلوم نیست...
|
|
|
|
#13 |
|
ASP.net کاربر فعال
|
اول معلوم بود
واسه یه تغییر دوباره پابلیش کردم آپ کردم گیر داده تو کانفیگم زدم ارورو نشون بده ولی نمیشه ![]() خل شده |
|
|
|
|
|
#14 |
|
مدیر بازنشسته
|
شروین جان
ما نه کد شما را دیده ایم ، نه error را و نه اطلاعای از هاست شما داریم !!! از کجا بدانیم مشکل چیست ؟؟؟ |
|
|
|
|
|
#15 |
|
ASP.net کاربر فعال
|
حق با شماست
اون موقع که من تاپیکو زدم درست بود و ارور رو میداد فعلا سرم شلوغه بعدا درستش میکنم تیترش این بود یادمه Security Exception |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|