PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > فرهنگ و هنر > موسیقی

Reply

امکانات بيشتر نحوه نمايش
Old 07-03-2007, 03:09 PM   #1
Moderator
Arianna
مدیر موسیقی

Arianna's Avatar

Icon12 INSTRUMENTAL MUSIC /موسيقي بي كلام

سلام دوستان!

از آنجا كه در تاپيك دانلود ترانه هاي خاطره انگيز قديمي خارجي و چند تاپيك ديگر متوجه علاقه بسياري از

دوستان به موسيقي بي كلام برخي آهنگسازان و نوازندگان بزرگ شدم تصميم به اختصاص تاپيك مجزا براي اين نوع

موسيقي گرفتم. در اين تاپيك به معرفي تعدادي از اهنگسازان پرداخته مي شود. البته بعضي از آثار اين هنرمندان

هم براي استفاده شما قرار داده خواهد شد. اميدوارم با حضور خود به پربار شدن اين تاپيك كمك كنيد.

با توجه به علاقه وافر بعضي دوستان به Zamfir تصميم گرفتم در ابتداي كار به معرفي اين نوازنده برجسته فلوت و

سيرينكس و كارهاي برجسته اش بپردازم. اميدوارم كه مورد پسند شما دوستان عزيز واقع شود.

Gheorghe Zamfir

گئورگ زامفير در 6 آوريل 1941 در Găeşti در روماني به دنيا آمد . از 14 سالگي به منظور يادگيري نواختن اكاردئون ابتدا

شيوه نواختن فلوت را اموخت. وي نواختن فلوت را در دانشكده موسيقي در بخارست زيرنظر Fanica Luca ادامه داد.

تواناييهاي ذاتي زامفير در اصل توسط Marcel Cellier سوييسي كه در دهه 60 ميلادي در باره موسيقي سنتي

روماني به پژوهش مي پرداخت كشف شد و درواقع اين او بود كه به نوعي زامفير را به مردم شناساند. در طول 50

سال فعاليت پربار خود، زامفير به جوايز متعددي دست يافته و مرز فروش آلبومهاي موفقش نيز از 120 ميليون فراتر

رفته است.

مهمترين دستاورد زامفير را مي توان بيرون آوردن فلوت از ابهام و ناشناخته ماندن و معرفي آن به جامعه مدرن امروز

دانست. موسيقي متن Picnic at Hanging Rock -كه يك فيلم كلاسيك استراليايي است- يكي از بهترين كارهاي

زامفير مي باشد. نواي دلنشين فلوت زامفير را در بسياري از فيلمهاي هاليوود از جمله فيلم The Karate Kid مي

توان شنيد. براي موسيقي متن فيلم Once Upon A Time In America، زامفير قطعات "Childhood Memories" و

"Cockeye's Song" را بنا به درخواست انيو موريكونه اماده كرد. آهنگ بسيار زيباي "The Lonely Shepherd" - كه از

بهترين آثار زامفير به شما مي رود- در فيلم سينمايي Kill Bill Vol. 1 ساخته Quentin Tarantino به كار رفته است.

زامفير در حال حاضر در بخارست ، پايتخت روماني، به آموزش نواختن فلوت مي پردازد. او كتابي هم در زمينه آموزش

فلوت نوشته است.

از بعضي از آلبومهاي موفق زامفير تعدادي آهنگ براي شما انتخاب كرده ام كه اميدوارم مورد استفاده شما قرار

بگيرد و از شنيدنشان لذت ببريد.

Harmony

Only Love

Another You,Another Me

Intemporel

Birds Of Winter

Theme De Limelight

The Lonely Shepherd

The Lonely Shepherd

البته آهنگهاي بسيار زيباي ديگري هم از زامفير موجود مي باشد كه در صورت تمايل شما دوستان عزيز در پستهاي

بعدي قرار خواهد گرفت.

Last edited by Arianna; 01-18-2008 at 08:38 PM.
Arianna is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2007, 03:20 PM   #2
Trusted Member
Ehsan_Sh
کاربر فعال هنرهای نمایشی و موسیقی

Ehsan_Sh's Avatar

سلام

تاپیک عالی . ایده ی عالی . اونم به همت خواهر Arianna ی عزیز . دستشون درد نکنه .

-----------------------------------

فقط یه سئوال دارم : قراره در این تاپیک به سبک یا مکتب خاصی در موسیقی پرداخته بشه (مثلا فقط موسیقی پاپ یا فقط موسیقی فولکلور ) یا میتونه همه ی انواع رو در بر بگیره ؟

----------------------------------
Ehsan_Sh is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2007, 03:41 PM   #3
Baila Moreno
Registered User

Baila Moreno's Avatar

تاپیک خیلی خوبیه...
منم آرشیو بدون کلام قشنگی دارم.
یه مدت پیش میخواستم همچین تاپیکی باز کنم یه 10 تا 20 تایی هم آهنگ upload کردم.
متاسفانه بنا به دلایلی نشد.
حتما سعی میکنم اینجا کمک کنم.
Baila Moreno is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2007, 03:42 PM   #4
mohammad123
Registered User

mohammad123's Avatar

Icon12

Zamfir: خدای Pan flute

کافیه آهنگ بینظیر The lonely shepherd (که در اینجا هم گذاشته شده ) رو گوش بدید تا به هنر بی همتای این مرد پی ببرید...

همچنین به هنر والای خالق این آهنگ : James Last

-------------
تاپیک فوق العاده ایی هست ...ادامه بده ...
mohammad123 is offline   Reply With Quote
Sponsored links
Old 07-03-2007, 04:02 PM   #5
Moderator
Arianna
مدیر موسیقی

Arianna's Avatar

Quote:
نوشته ای از Ehsan_Sh View Post
تاپیک عالی . ایده ی عالی . اونم به همت خواهر Arianna ی عزیز . دستشون درد نکنه .

-----------------------------------

فقط یه سئوال دارم : قراره در این تاپیک به سبک یا مکتب خاصی در موسیقی پرداخته بشه (مثلا فقط موسیقی پاپ یا فقط موسیقی فولکلور ) یا میتونه همه ی انواع رو در بر بگیره ؟

----------------------------------
سلام دوست عزيز جناب Ehsan_Sh

بسيار متشكر از لطف شما. اميدوارم از بازديدكنندگان ثابت اين تاپيك باشيد. در مورد سوالتون هم بايد بگم كه تاكيد اين تاپيك روي سبك يا مكتب خاصي نيست و دوستان مي توانند اينجا از سبكها، مكتبها و اهنگسازان مورد علاقه شان صحبت كنند و هيچ محدوديتي هم در انتخاب نخواهند داشت.

پيروز باشيد.

Last edited by Arianna; 07-03-2007 at 04:06 PM.
Old 07-03-2007, 04:05 PM   #6
Moderator
Arianna
مدیر موسیقی

Arianna's Avatar

Quote:
نوشته ای از Baila Moreno View Post
تاپیک خیلی خوبیه...
منم آرشیو بدون کلام قشنگی دارم.
یه مدت پیش میخواستم همچین تاپیکی باز کنم یه 10 تا 20 تایی هم آهنگ upload کردم.
متاسفانه بنا به دلایلی نشد.
حتما سعی میکنم اینجا کمک کنم.
سلام بر شما دوست گرامي جناب Baila Moreno

بسيار لطف كرديد به اينجا سر زديد. از پيشنهاد كمكتون هم بسيار سپاسگذارم. مطمئنم دوستان همه از آهنگهاي زيباي منتخب شما استقبال خواهند كرد.

پيروز باشيد.

Last edited by Arianna; 07-03-2007 at 05:18 PM.
Old 07-03-2007, 04:10 PM   #7
Moderator
Arianna
مدیر موسیقی

Arianna's Avatar

Quote:
نوشته ای از mohammad123 View Post
Zamfir: خدای Pan flute

کافیه آهنگ بینظیر The lonely shepherd (که در اینجا هم گذاشته شده ) رو گوش بدید تا به هنر بی همتای این مرد پی ببرید...

همچنین به هنر والای خالق این آهنگ : James Last

-------------
تاپیک فوق العاده ایی هست ...ادامه بده ...
سلام دوست عزيز و گرامي جناب Mohammad123

چنين به نظر مياد كه شما از دوستداران Panflute باشيد كه بسيار عاليست! اميدوارم شما هم از بازديدكنندگان ثابت اين تاپيك باشيد.

پيروز باشيد.
Old 07-03-2007, 10:20 PM   #8
Baila Moreno
Registered User

Baila Moreno's Avatar

Icon12

متاسفانه چون بیشتر از یکماهه به سایت 4shared سر نزدم تمام فایلها رو پرونده...
حالا برای شروع یه سری کار متنوع میذارم.
امیدوارم همه خوششون بیاد...

quiet man از yanni دانلود
viva از bond دانلود
Souvenirs D'enfance از richard clayderman دانلود
gipsy river از paul mauriat دانلود
andes از cusco دانلود
visitors از koto دانلود
flute battle از cusco دانلود
love is blue از paul mauriat دانلود
alla figaro از paul mauriat دانلود
the logical song از paul mauriat دانلود
Baila Moreno is offline   Reply With Quote
Sponsored links
Old 07-03-2007, 10:29 PM   #9
Moderator
Arianna
مدیر موسیقی

Arianna's Avatar

Quote:
نوشته ای از Baila Moreno View Post
متاسفانه چون بیشتر از یکماهه به سایت 4shared سر نزدم تمام فایلها رو پرونده...
حالا برای شروع یه سری کار متنوع میذارم.
امیدوارم همه خوششون بیاد...

quiet man از yanni دانلود
viva از bond دانلود
Souvenirs D'enfance از richard clayderman دانلود
gipsy river از paul mauriat دانلود
andes از cusco دانلود
visitors از koto دانلود
flute battle از cusco دانلود
love is blue از paul mauriat دانلود
alla figaro از paul mauriat دانلود
the logical song از paul mauriat دانلود
سلام.

بسيار متشكر از اينكه لطف كرديد و اين آهنگهاي بسيار زيبا و خاطره انگيز رو هم آپلود كرديد. واقعا زحمت كشيديد. دستتون درد نكنه. كارهاي Paul Mauriat واقعا عالي هستند. البته همه اهنگهاي انتخابي شما زيبا هستند.

پيروز باشيد.
Old 07-03-2007, 10:52 PM   #10
Trusted Member
mehdidj
کاربر فعال ورزش

mehdidj's Avatar

تاپیک خوبیه ؛ من که دنبال می کنم جناب خواهر آریانا !
Old 07-03-2007, 11:04 PM   #11
Moderator
Arianna
مدیر موسیقی

Arianna's Avatar

Quote:
نوشته ای از mehdidj View Post
تاپیک خوبیه ؛ من که دنبال می کنم جناب خواهر آریانا !
سلام جناب Mehdidj!

حال شما؟ واقعا لطف كرديد به اينجا سر زديد. خيلي وقت بود كه ديگه به بخش موسيقي سر نمي زديد! زماني شما لينكهاي خيلي خوبي تو تاپيكهاي بخش موسيقي مي گذاشتيد. اميدوارم همچنان شاهد حضور فعال شما در بخش موسيقي باشيم.

پيروز باشيد.
Old 07-04-2007, 12:57 AM   #12
AzhyDehAk
مدیر بازنشسته

wueeeeee

دستت درد نكنه آريانا جان...چه تاپيك باحالي مي شه
فكر كنم بد نباشه اگه يه تقسيم بندي اينجوري در قسمت دانلود داشته باشيم...براي سبك هاي مختلف و از اين جور چيزا!!!
AzhyDehAk is offline   Reply With Quote
Sponsored links
Old 07-04-2007, 08:23 AM   #13
Trusted Member
hamineh
کاربر فعال موسیقی

hamineh's Avatar

دستتون درد نكنه. من هم كه خودتون ميدونين چندين بار تا حالا گفته بودم كه خوبه دانلود انواع موسيقي واسه خودشون بخش جداگانه داشته باشن. دانلود موسيقي كلاسيك، موسيقي بيكلام، موسيقي ايراني جديد، موسيقي خارجي جديد، موسيقي ملل، موسيقي....

منتها به چند دليل خودم فقط تو تاپيك ترانه هاي قديمي ايراني و خارجي موندم. اونم مهمترينش اينه كه وقت بيشتر از اين ندارم كه بخوام صرف يه تاپيك جديد كنم. دليل دومش اينه كه ترانه هاي قديمي نسبت به انواع ديگه كمتر گير ميان و تو اينترنت و بخصوص سايتاي فارسي كمتر بهشون پرداخته ميشه.

ولي ترانه هاي كلاسيك خارجي و بيكلام رو همه جا ميشه پيدا كرد و هر كي دنبالشون باشه راحت پيداشون ميكنه. من ديروز رفته بودم بقال سر كوچه مون ماست بخرم، ديدم دي وي دي هاي ياني و ژان ميشل ژار و اوتمار ليبرت و پاكودلوسيا رو ميفروشه!

واسه ترانه هاي جديد خارجي و ايراني هم كه كلي وبلاگ و وبسايت وجود داره و ديگه حرف جديدي واسم نميمونه كه بخوام بگم.

خلاصه اينكه به دلايل بالا ديگه بيخيال بقيه انواع موسيقي شدم. ولي حالا كه شما بنيان اين تاپيك خوب رو گذاشتين، از همين حالا معلومه كه چيز جالبي از آب در مياد. منتظر پستهاي خوبتون هستم.
hamineh is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2007, 11:54 AM   #14
Moderator
Arianna
مدیر موسیقی

Arianna's Avatar

Quote:
نوشته ای از AzhyDehAk View Post
wueeeeee

دستت درد نكنه آريانا جان...چه تاپيك باحالي مي شه
فكر كنم بد نباشه اگه يه تقسيم بندي اينجوري در قسمت دانلود داشته باشيم...براي سبك هاي مختلف و از اين جور چيزا!!!
سلام.

واقعا لطف كرديد AzhyDehAk عزيز. مرسي. اميدوارم از حضور شما هم در اين تاپيك بهره مند بشيم.

پيروز باشيد.
Old 07-04-2007, 12:21 PM   #15
Moderator
Arianna
مدیر موسیقی

Arianna's Avatar

Quote:
نوشته ای از hamineh View Post
دستتون درد نكنه. من هم كه خودتون ميدونين چندين بار تا حالا گفته بودم كه خوبه دانلود انواع موسيقي واسه خودشون بخش جداگانه داشته باشن. دانلود موسيقي كلاسيك، موسيقي بيكلام، موسيقي ايراني جديد، موسيقي خارجي جديد، موسيقي ملل، موسيقي....

منتها به چند دليل خودم فقط تو تاپيك ترانه هاي قديمي ايراني و خارجي موندم. اونم مهمترينش اينه كه وقت بيشتر از اين ندارم كه بخوام صرف يه تاپيك جديد كنم. دليل دومش اينه كه ترانه هاي قديمي نسبت به انواع ديگه كمتر گير ميان و تو اينترنت و بخصوص سايتاي فارسي كمتر بهشون پرداخته ميشه.

ولي ترانه هاي كلاسيك خارجي و بيكلام رو همه جا ميشه پيدا كرد و هر كي دنبالشون باشه راحت پيداشون ميكنه. من ديروز رفته بودم بقال سر كوچه مون ماست بخرم، ديدم دي وي دي هاي ياني و ژان ميشل ژار و اوتمار ليبرت و پاكودلوسيا رو ميفروشه!

واسه ترانه هاي جديد خارجي و ايراني هم كه كلي وبلاگ و وبسايت وجود داره و ديگه حرف جديدي واسم نميمونه كه بخوام بگم.

خلاصه اينكه به دلايل بالا ديگه بيخيال بقيه انواع موسيقي شدم. ولي حالا كه شما بنيان اين تاپيك خوب رو گذاشتين، از همين حالا معلومه كه چيز جالبي از آب در مياد. منتظر پستهاي خوبتون هستم.
سلام جناب همينه عزيز

بله. كاملا يادم هست كه شما چندين بار به لزوم مجزا شدن بخش دانلود انواع مختلف موسيقي اشاره كرديد. پيشنهاد شما هم كاملا منطقي بود. در مورد اينكه تهيه آهنگهاي بي كلام بسيار راحت تر از بقيه انواع موسيقي هستش هم شكي نيست منتها مساله اينجاست كه در جامعه ما معمولا خيلي با همه اهنگسازان آشنا نيستند. مثلا من تا حالا فقط يه نفر رو ديدم كه وقتي ازش پرسيدم تا حالا از Llewellynn چيزي شنيده پاسخش مثبت بوده. اينجا همينطور كه مي بينيد فقط صحبت از دانلود اين نوع موسيقي نيستش و در معرفي آهنگسازها و نوازنده هاي مورد نظر هم سعي ميشه كه يه سري نكاتي از زندگيشون كه معمولا كمتر بهشون توجه ميشه هم به نوعي عنوان بشه تا دوستان به شناخت بيشتري دست پيدا كنند. من واقعا خوشحال ميشم هر بار يكي از دوستان به يك يا چند آهنگساز مورد علاقه ش اشاره كنه و مطالبي كه مي دونه رو هم با طيب خاطر در اختيار بقيه دوستان قرار بده. اسم Yanni به گوش همه ما خورده...اين درست! ولي آيا ما واقعا خيلي راجع بهش ميدونيم؟آيا همه ما به يك علت از موسيقيش خوشمون مياد؟
اطلاعاتي كه شما و بقيه دوستان مطلع نظير جناب ققنوس ، آقا مهران،جناب Starchase و جناب Aliiii و بقيه دوستان فعال در اين زمينه در تاپيك ترانه هاي خاطره انگيز قديمي خارجي با سخاوت كامل تقديم به دوستداران مي كنيد واقعا بسيار ارزشمنده. اميدوارم اين تاپيك هم بتونه تا اندازه اي به دوستداران اين نوع موسيقي كمك كنه.
واقعا مرسي كه لطف كرديد و به اينجا هم سر زديد. اميدوارم شما رو هم هر از گاهي -وقتي وقتتون بهتون اجازه ميده- اينجا ببينيم و از مطالب ارزنده تون استفاده كنيم.

پيروز باشيد.

Last edited by Arianna; 07-04-2007 at 02:43 PM.
Reply

امکانات بيشتر
نحوه نمايش

Posting Rules